Impro liga: Prvič in zadnjič – Noskarji!

Posted: 12/06/2014 by mancazobavnik in GRAVItacija
Oznake: ,

2011_05_16_Impro_liga_znak_logotipKdor še ne ve: Impro liga je tekmovanje v gledališki improvizaciji. Med seboj tekmuje osem ekip. Zmagovalec je tisti, ki najbolj nasmeji publiko v kratkih prizorih. Posebnost je, da so odigrani samo z navdihom iz publike. Torej brez scenarija oziroma kot bi rekla babi moje sogovornice: ”mal afne guncajo po odru”. No, skrivnost je prišla na plan… poklepetala sem z njeno prezenco…  eno in edino… Impro ligo.

Spomini na letošnjo sezono so kakšni? Kaj vse je dogajajo…

Letošnja sezona je bila no-ra! Preselili smo se iz manjše dvorane, v ogromne Španske borce. Dobili smo novega vodjo Roka Bohinca. Ne nazadnje praznovali 20-letnico s predstavo v kateri so igrale stare legende Impro lige. Poleg tega smo uspešno izpeljali celotno sezono, razprodali Španske borce, dobili smo nov vadbeni prostor, sedaj pa resno razmišljamo o nakupu impro mucka…

Super. Kakšen poseben trenutek za izpostavit?

Ja, ogromno jih je! Samo so večinoma »morali-bi-biti-tam-da-bi-vam-bilo-smešno« momenti. Na eni impro predstavi nas je direktorica knjižnice pred 70 osnovnošolci kar malo prizadela, ko je rekla ”No zdaj vidite, kam te lahko tak hobi pripelje…  Saj od tega se ne da živet, samo je pa fino.”

Kaj lahko pričakujemo od Noskarjev?

Letošnji Noskarji bodo prvi in zadnji, zato se jih res splača ogledati. Podelili bomo nagrade najboljšim, ki jih je izbrala akademija Nosek, ki je verjetno najbolj prikupna akademija na svetu. Vodil bo Vid Valič. Videli boste cel kup nepričakovanih trenutkov, hecnih izzivov, solz sreče, solz sveče ter sol in poper.«

Kdaj in kje?

Če ne želite zamuditi najbolj glamurozne prireditve letošnjega leta potem pridite to nedeljo, 15. junija, ob 20h v Španske borce, na tržnico Moste, v Ljubljani, za obvoznico (ali pa pred, odvisno od vaše perspektive). Bodite oblečeni seksi-športno-elegantno!

noskarji

mucekŽelje za prihodnost?

Ja, ta impro mucek mi zveni kar simpatično. Ampak obstajamo šele 20 let in ne vem, če smo pripravljeni na tako resno odgovornost… To je naslednji korak ter trenutno se preveč ukvarjam s kariero… Poleg tega pa veliko denarja, zdravja in ljubezni, kar si vsak želi. Še posebej en majhen luštkan mucek.

Ena modra za na konec?

Če je smeh pol zdravja, potem me lahko kličete kar doktor Impro liga!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s