Anketa za mlade

Posted: 11/08/2014 by Ej!KArtica in Planet Ej!KArtica
Oznake: ,

anketa1Katera področja te najbolj zanimajo? Kaj najraje počneš v prostem času? Ali pogrešaš aktivnosti v svojem lokalnem okolju? Kako dostopaš preko spleta? To je nekaj vprašanj za mlade, ki nas zanimajo pri projektu v nastajanju.


V zavodu MOBIN pripravljamo inovativen projekt “Mladinska vstopna točka – MVT”. Med drugim potrebujemo tudi boljše razumevanje navad in vedenjskih vzorcev ter želja med slovensko mladino. Izpolnjena anketa je pomembna osnova za uspešno realizacijo projekta, ki bo namenjen informiranju, ozaveščanju in spodbujanju mladih pri vsakodnevnih aktivnostih. S spoznanji, ki jih bomo dobili s pomočjo tega vprašalnika, bomo lahko bolje oblikovali različna orodja in pripomočke za nagrajevanje pozitivnih prispevkov mladih k lastni osebni rasti, prispevek v lokalni skupnosti in družbi nasploh.

Reši anketo, ki to bi vzela le nekaj minut časa, nam pa pripomogla k poglobljenemu razumevanju in kvalitetni pripravi projekta! Anketa je kratka in preprosta ter ponuja prostor, da mladi izrazite svoje mnenje, ki ga cenimo in nam bo v veliko pomoč, da bomo prihodnje aktivnosti prilagodili željam in potrebam mladih v Sloveniji.

Povezava do ankete: https://www.1ka.si/a/45381

Hvala za pomoč in sodelovanje! 🙂

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s