Izvajanje delavnic Video CV: Pot do prve zaposlitve

Posted: 09/09/2014 by Ej!KArtica in Jaz podjetnik
Oznake: , , ,

logo_mobin_bel_majhenMobin, zavod za mobilnost in informiranje mladih, razpisuje poziv za prostovoljce za izvajanje delavnic Video CV za mlade v sklopu projekta Pot do prve zaposlitve.

Poziv je namenjen naboru nove ekipe mladih entuziastov, ki jih bomo usposobili za izvajanje delavnic. Iščemo mlade posameznike do 30. leta, ki jih veseli prostovoljsko delo z mladimi, so motivacijske narave, si želijo nabora novih kompetenc in izkušenj ter se vidijo v vlogi izvajalca delavnic. Tehnične izkušnje so zaželjene, niso pa pogoj. Sodelujočim prostovoljcem ponujamo nabor dragocenih izkušenj in nova znanja tekom izvajanja tematskih delavnic ter možnost dolgoročnega sodelovanja! Prav tako bodo izvajalci primarno izdelali lasten Video CV, ki bo še kako prav prišel pri bodočih predstavitvah potencialnim delodajalcem. Prostovoljci bodo prejeli tudi certifikat o usposobljenosti za izvajanje delavnic z opisom referenc.

Video CV?

Projekt Pot do prve zaposlitve z video CV-jem uvaja inovativen pristop pri iskanju zaposlitve, saj nadgrajuje tradicionalne oblike življenjepisa z video vsebino, ki posameznika predstavi na kreativen način z osebnim pečatom. Video življenjepis je v Sloveniji še novost, v tujini pa predstavlja že razširjeno tehniko predstavitve potencialnim delodajalcem.

Usposabljanje

Mlada ekipa bo po usposabljanju lahko samostojno z mentorsko podporo izvajala delavnice Video CV za mlade v Mestni občini Ljubljana. Delavnice bodo potekale v dveh sklopih: prvi del bo namenjen prepoznavanju izkušenj, ciljev, formalnih in neformalnih znanj, spretnosti, želja in načinov za dosego tega, drugi del delavnice pa bo bolj tehnične narave, v času katerega se bo snemalo in montiralo lasten življenjepis v obliki videa.

Če se v pozivu prepoznaš kot potencialni izvajalec inovativnih delavnic, se za usposabljanje prijavi do četrtka, 25. septembra 2014 na info@mobin.si. Prijavi priloži CV ter motivacijski odstavek. Usposabljanje za izvajalce delavnic Video CV bo potekalo v začetku oktobra 2014!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s