Vse=mogoče z Mladinsko vstopno točko

Posted: 14/10/2014 by Ej!KArtica in GRAVItacija
Oznake: , , ,

vse je mogoče copyKD Skladi organizirajo nagradni natečaj Vse=mogoče, ki šče time, ki želijo uresničiti svoje projektne ideje in doseči cilj kot ekipa. Na natečaj je prijavljen tudi inovativni projekt za mlade, Mladinska vstopna točka, ki stremi k družbeni participaciji mladih po principu spodbujanja in nagrajevanja aktivnosti!

Opis projekta

t.g.-vse-mogoce_miniV zavodu za mobilnost in informiranje mladih – MOBIN pripravljamo projekt Mladinska vstopna točka – MVT, inovativno spletno platformo, ki bo mlade na spodbuden način aktivirala. Namen projekta je na enem mestu mladim ponuditi aktivnosti in kvalitetne informacije, jih spodbuditi ter nagraditi. Mladi bodo skozi aktivnosti pridobivali kompetence, razvijali različna znanja, spoznavali nove ljudi, širili socialno mrežo, za aktivno sodelovanje pa bodo tudi nagrajeni.

Zakaj točno ta ideja/projekt?

Motivira nas participacija mladih na različnih področjih, njihovo zadovoljstvo in priložnosti, ki se jim odpirajo na poti. Zato na tem mestu predstavljamo inovativen program MVT, ki predstavlja popolnoma novo galaksijo, ki skozi konstalacijo novih orodij in priložnosti mlade aktivira in jih nagrajuje. Mladi preko svoje spletne galaksije tako nabirajo nova znanja in izkušnje, delijo svoje mnenje in doživetja ter gradijo na neprecenljivi mreži aktivnosti, za kar pa so tudi nagrajeni.

Podpri projekt tukaj tako, da klikneš na zeleno ikono in omogočiš kvalitetnejšo realizacijo projekta, ki bo spodbujal mlade k aktivni participaciji in jih za to tudi nagradil!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s