15. Študentska arena

Posted: 16/10/2014 by Ej!KArtica in GRAVItacija
Oznake: , , ,

SA14_telop_1366x7681

 

Študentska arena že 15. leto zapored mladim odpira vrata mnogih priložnosti. Dogodek bo ponovno gostilo Gospodarsko razstavišče, ki bo kar 3 dni pokalo po šivih od mladih obiskovalcev željnih informacij, znanja, navdiha in zabave!

 

Študentska arena bo od 21. do 23. oktobra 2014 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani poskrbela za prijetno druženje, slikovite sejemske prostore, fotografsko razstavo, nove podjetniške priložnosti, izobraževalne dogodke, zabavo, šport in kulturne poslastice.

Mlade bo aktivirala na različne načine …

V rubriki NE ZAMUDI! pa so izpostavljene večje zanimivosti Študentske arene, ki jih ne gre spregledati!

Na Študentski areni se bomo z inovativnim projektom v nastajanju – Mladinska vstopna točka, ki bo v preobleki galaksije, predstavili tudi mi! Poišči nas na stojnici L’MIT (Ljubljanske mreže info točk) in nas povprašaj kar ti srce poželi! Ob tem ti serviramo s koristnimi informacijami, ti med prvimi omogočimo prijavo za lastno galaksijo, ki bo luč sveta ugledala decembra, podarimo nasmešek in še kakšno malenkost.

Če te pa še posebej zanima mobilnost mladih, se nam pridruži na predavanju Mobilnost mladih – Zakaj, kako in kaj?, kjer te bomo informirali o možnostih in priložnostih, ki se mladim ponujajo za širjenje mednarodnih obzorij. Mobilnost postaja vedno večji trend med mladimi, ki se vse pogosteje odločajo za opravljanje prakse, izvajanje kratkoročnih in dolgoročnih oblik prostovoljnega dela, priložnostno delo, študij v tujini… Kvalitetne informacije pa so ključnega pomena za uspešno mobilnost, saj lajšajo bivanje in delo ter mladim pripomorejo k integraciji v lokalno okolje. Prevavanje bo potekalo v četrtek, 23. oktobra ob 16.00 uri v Predavalnici B!

Vstop prost!


Več info o prireditvi pa nadeš na:

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s