Drugačen žur: Izberi sam svojo zabavo

Posted: 05/11/2014 by Ej!KArtica in GRAVItacija
Oznake: , , ,

Izberi sam in Urban roof predstavljata drugačen žur!

 Kako pa se ti zabavaš? Kaj je zate žur?

izberi samIzberi sam je program, katerega glavni namen je zmanjševanje škodljivih posledic alkohola med mladimi in razvijanje odgovornosti za informirane in manj tvegane odločitve mladih. Z akcijo Drugačen žur: Izberi sam svojo zabavo želijo skupaj z mladimi odkrivati različne načine manj tvegane zabave, ki vsakemu pomeni nekaj drugega. V sodelovanju z raznimi organizacijami, ki nudijo atraktivne vsebine za mlade (npr. Cirkokrog, Urban roof) se tako pripravlja skupne akcije informiranja in osveščanja – na javnih odprtih prostorih, kjer se mladi zbirajo in tudi popivajo, se jih povabi, da se vključijo v različne aktivnosti, se zabavajo, razvijajo različne veščine, spoznavajo nove ljudi in si popestrijo večer na manj tvegan način. Hkrati se informira o načinih zmanjševanja tveganj, povezanih z alkoholom.

izberi-sam2

Vabljen/-a, da se pridružiš mladinski ekipi programa Izberi sam in tudi ti informiraš svoje vrstnike. Prva priložnost bo že to soboto, 8.11.2014, ko bo na DrogArtu potekalo izobraževanje za nove srednješolske prostovoljce/ke. Prijave zbirajo do petka, 5.11. do 12.00 ure na info@izberisam.org. Za več info pa sledi povezavi.

Poklikaj po prenovljeni spletni strani www.izberisam.org, kjer najdeš osnovne informacije in zanimiva dejstva o najbolj popularni drogi pri nas – alkoholu.

Izberi sam svojo zabavo! 🙂

Vir: Izberi Sam

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s