Pogoji uporabe

Vsebine na spletnem mestu https://ejkartica.wordpress.com se zbirajo izključno z namenom informiranja s pomočjo prostovoljcev in v imenu neprofitne organizacije MOBIN, zavod za mobilnost in informiranje mladih, Gosposvetska 10, 1000 Ljubljana, www.EJKArtica.si.

MOBIN ne odgovarja za točnost vsebin na spletnem mestu https://ejkartica.wordpress.com niti za kakršnokoli izgubo ali škodo, nastalo na podlagi uporabe teh vsebin.

Spreminjanje katerihkoli informacij brez predhodnega pisnega dovoljenja s strani lastnika spletnega mesta ni dovoljena.

Spletno mesto https://ejkartica.wordpress.com vsebuje povezave na druga spletna mesta. MOBIN ni odgovoren za dostopnost, vsebino ali napake zunanjih povezav.

Mnenja in stališča, ki jih izrazijo posamezniki ali organizacije na spletnem mestu https://ejkartica.wordpress.com ne odražajo vedno stališč uredništva ali lastnika. 

Uporabnik vse vsebine in storitve na spletnem mestu https://ejkartica.wordpress.com uporablja na lastno odgovornost.

MOBIN si pridržuje vse pravice v zvezi s presojo ustreznosti vsebin na spletnem mestu, ki jih lahko bodisi zbriše, spremeni ali prestavi.

VSEBINE UPORABNIKOV

Uporabnik je osebno odgovoren za vsebino tekstov, mnenj, komentarjev, videa in fotografij, ki jih objavi na spletnem mestu https://ejkartica.wordpress.com.

Uporabnik se strinja, da so vsa gradiva, ki jih posreduje v okviru storitev spletnega mesta https://ejkartica.wordpress.com, javna, razen v primerih, ko je izrecno drugače določeno.

Spodbujamo prostovoljstvo in sprejemamo vedno nove sodelavce, ki so pripravljeni prostovoljno prispevati k vsebini spletnega mesta https://ejkartica.wordpress.com. Prijave sprejemamo na naslov: info@EJKArtica.si.
Morebitne komentarje in prijave kršitve sprejemamo na elektronski naslov: info@EJKArtica.si.

Komentiraj